Alie Geerts

Praktijk voor Huidverzorging Aandacht voor uw huid
in een ontspannen omgeving

Maak een afspraak

Stuur een email of bel 0572-380691 voor een afspraak.

DermaOXY Zuurstoftherapie

DermaOxy Zuurstoftherapie voor huidversteviging en rimpelvermindering

  • Pak rimpels effectief aan
  • Verbeter de verouderde, vale of doffe huid!
  • Zonder chirurgie!

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping.

Met DermaOxy Zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

De behandeling

De huid wordt zorgvuldig gereinigd. Met een peeling worden de dode huidcellen verwijderd. Met de dermaOXY een machine die 90% geconcentreerde zuurstof produceert zal de behandeling plaatsvinden. Er wordt met een airbrush een speciaal ontwikkeld serum op het gezicht aangebracht. Vervolgens wordt er 2 tot 3 keer zuurstof over de huid ‘geairbrushd’. De zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aangebracht wordt. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet u al een opmerkelijk verschil!

Effecten van DermaOxy Zuurstoftherapie

  • Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder
  • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
  • De vochtbalans in de huid wordt hersteld
  • De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer
  • De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd 

  Ik kwam ermee in aanraking via mijn buurvrouw. Ik hoorde dat zij bij Alie een gratis proefbehandeling kreeg, tevens vertelde ze mij wat het inhoud en wat de werking ervan was. Nou zijn we allemaal bezig met ons uiterlijk en natuurlijk wou ik ook graag wat aan mijn (beginnende) rimpels doen dus maakte ik ook een afspraak voor een proefbehandeling.

Na de eerste behandeling zag ik gelijk al resultaat. Ik was zo enthousiast dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt voor een kuur, waarbij je tevens een oogcrème, een dagcrème, een nachtcrème en een hydracrème kreeg.

Ik heb echt genoten van de behandelingen. Mijn rimpels zijn op een natuurlijke wijze verwijderd zonder cosmetische ingrepen. Ik zou het zeker iedereen aanraden.
 

Sandy (43 jaar uit Raalte) over haar ervaringen met DermaOxy Zuurstoftherapie.

€ 59,50 per behandeling
Wilt u een gezonde, vitale, stralende huid? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling met DermaOXY.